Vi är Tvätt 2000

Ett tvättäkta familjeföretag

anno 1980

I snart 40 år har vi jobbat enligt mottot ”service och kvalitet till alla” – och med enormt engagemang och hårt arbete har vi gjort Tvätt-2000 till ett familjeföretag i tiden. 1980 startade Janos Dalos tvätteriet som nu drivs av oss, hans söner, Arne och Daniel. Vi satsar ständigt på företagets och planetens framtid genom att investera i ergonomiska och miljövänliga maskiner. ”Kemtvätt” kanske inte låter så klimatsmart, men vi använder inte längre kemikalien perkloretylen. Istället har vi specialmaskiner som kemtvättar med kolväteteknik, mycket snällare mot både människor och natur.
Vi erbjuder också WetCare, en maskin som använder sig av en speciell vattentvättsteknik som fungerar extra bra på tuffa fläckar som tidigare kemtvätt inte klarat av att få bort. Vanlig vattentvätt utför vi förstås också, med bravur!

Oavsett om du är privatkund eller företag så hjälper vi dig oavsett. Vi har även tjänsten tvättexpressen där vi hämtar och lämnar er tvätt.

Välkommen som kund hos oss!

Företagskund

All tvätt. Åt alla. Varje dag.

Verkstad, byggföretag, industri, skönhetssalong, restaurang, hotell eller kontor – oavsett vad ditt företag gör så kan vi ta hand om din tvätt.

Har du fullt upp och har svårt att hinna lämna och hämta din tvätt hos oss? Inga problem, det ordnar vi. Vår tvättexpress kommer till din arbetsplats, hämtar upp din tvätt och levererar den senare nytvättad och struken.

Wetcare

Miljövänlig kemtvätt

Miljövänlig kemtvätt, finns det? Absolut! Vi investerar löpande i ny teknik som är vänlig mot både människor och miljö.

WetCare är en teknologi utvecklad av Miele som vårdar dina kläder och är snäll mot miljön. I processen används enbart biologiskt nedbrytningsbara tvättmedel vilket gör att dina kläder håller längre och är fria från kemikalier.

KUNSKAP & RÅD

Ånga eller press?

Vilka fläckar behandlar ni? Vad händer om jag inte blir nöjd? Du har säkert tusen frågor. De allra vanligaste frågorna och svar på dem hittar du här.