Arbetskläder

Oavsett om du jobbar vitt eller
svart bör du jobba rent.

Vi rengör effektivt dina arbetskläder och textilier, allt från förkläden och overaller till badrockar och linnedukar. Vi tar hand om såväl såsfläckarna på den vita serveringsjackan som oljespillet på snickarbyxorna eller kaffefläcken på profilskjortan. Och glömt inte att ge ett gott första intryck i receptionen eller entrén med rena snygga mattor och soffor/fåtöljer.

Har du fullt upp och har svårt att hinna lämna och hämta din tvätt hos oss? Inga problem, det ordnar vi. Vår tvättexpress kommer till din arbetsplats, hämtar upp din tvätt och levererar den senare nytvättad och struken. Snabbt och enkelt. Vi kan avtala om fasta dagar och tider, eller så ringer du oss när tvättberget växt sig oöverstigligt.

 

Bli företagskund idag!

Vill du ägna dig åt din kärnverksamhet? Med Tvättexpressen hämtar vi din tvätt – var och när du vill. Läs mer!

Wetcare

Miljövänlig kemtvätt

Miljövänlig kemtvätt, finns det? Absolut! Vi investerar löpande i ny teknik som är vänlig mot både människor och miljö.

LÄS MER
FAQ

Ingång till FAQ

Hur funkar kemtvätt, vad kostar det och hur blir jag av med chokladfläcken ur soffan? Hur anlitar jag er och vad händer om jag inte är nöjd? Du har säkert 1000 frågor gällande våra tjänster. Här har vi försökta samla och besvara de vanligaste.

TILL FAQ
Våra OMBUD

Lämna in dina kläder

Har du svårt att ta dig till vårt tvätteri? Använd ett av våra ombud istället. De finns i Helsingborg, Malmö och Lund. För att hitta ombudet närmst dig – läs mer här!

SE OMBUD

Att tvätta skjortan ska inte kosta skjortan!

När du lämnar in minst fem skjortor kostar de bara 35kr/styck att tvätta. Med Tvättexpressen får du dem dessutom hämtade och levererade (tillkommer avgift) – både för privat- och företagskund.

 

35 kr/st (Rut – 26,50kr)    5 st för 175kr (Rut – 131,25kr)