Hemtextil

Smutsiga mattor, dammiga gardiner eller
fläckig soffa?

Många är osäkra på hur man ska ta hand om sina hemtextilier. Detta med all rätt, för det finns en hel del att tänka på. Men oavsett om vi pratar om mattor, gardiner, dukar, soffklädsel eller duntäcken så kan en tvätt skänka dem ett helt nytt liv. Låt oss på Tvätt 2000 tvätta din matta. Vi tvättar mattor i alla material och anlitas kontinuerligt av proffs inom mattbranschen. Lämna in din soffklädsel till oss och vi får den att kännas splitterny. Gardiner samlar mer damm än du anar och är ofta gjorda av känsliga material som är svåra att både tvätta och stryka. Inga problem – vi har kompetensen och tekniken för problemet. På samma sätt ger vi era smutsiga dukar den där restaurang-känslan – oavsett fläckar. Och du, när tvättade du dina kuddar och täcke senast? Kanske är det dags att lämna in dem. Som du ser finns det många frågetecken kring hemtextiler. Då är det tryggt att vi har svaren!

 

Hemtextilier kan vara tunga och skrymmande. Med Tvättexpressen slipper du kånka – vi hämtar och lämnar. Läs mer här!

Wetcare

Miljövänlig kemtvätt

Miljövänlig kemtvätt, finns det? Absolut! Vi investerar löpande i ny teknik som är vänlig mot både människor och miljö.

LÄS MER
FAQ

Ingång till FAQ

Hur funkar kemtvätt, vad kostar det och hur blir jag av med chokladfläcken ur soffan? Hur anlitar jag er och vad händer om jag inte är nöjd? Du har säkert 1000 frågor gällande våra tjänster. Här har vi försökta samla och besvara de vanligaste.

TILL FAQ
Våra OMBUD

Lämna in dina kläder

Har du svårt att ta dig till vårt tvätteri? Använd ett av våra ombud istället. De finns i Helsingborg, Malmö och Lund. För att hitta ombudet närmst dig – läs mer här!

SE OMBUD

Att tvätta skjortan ska inte kosta skjortan!

När du lämnar in minst fem skjortor kostar de bara 35kr/styck att tvätta. Med Tvättexpressen får du dem dessutom hämtade och levererade (tillkommer avgift) – både för privat- och företagskund.

 

35 kr/st (Rut – 26,50kr)    5 st för 175kr (Rut – 131,25kr)