Specialtvätt

Tvätta dina duntäcken, kuddar & jackor

Vi är proffs på duntvätt – täcken och kuddar blir som nya, rena, väldoftande och härligt fluffiga. Vi tvättar även din dunjacka med perfekt resultat, så du kan tryggt lämna in din dyrgrip från Canada Goose, Montcler, Hollies, Fjällräven, Parajumper, Peak performance eller North Face. Ibland behöver dina ytterkläder impregneras för att bibehålla sin smuts- och vattenavvisande yta. Det ordnar vi! Beställ tilläggstjänsten nästa gång du lämnar in din tvätt. Syntetmaterial som ger dig stötar, drar till sig damm eller klistrar fast på kroppen? Antistatbehandling är en annan tilläggstjänst vi erbjuder!

Vad kostar ett rent täcke? Se vår prislista här!

Boka tvättexpressen

Wetcare

Miljövänlig kemtvätt

Miljövänlig kemtvätt, finns det? Absolut! Vi investerar löpande i ny teknik som är vänlig mot både människor och miljö.

LÄS MER
FAQ

Ingång till FAQ

Hur funkar kemtvätt, vad kostar det och hur blir jag av med chokladfläcken ur soffan? Hur anlitar jag er och vad händer om jag inte är nöjd? Du har säkert 1000 frågor gällande våra tjänster. Här har vi försökta samla och besvara de vanligaste.

TILL FAQ
Våra OMBUD

Lämna in dina kläder

Har du svårt att ta dig till vårt tvätteri? Använd ett av våra ombud istället. De finns i Helsingborg, Malmö och Lund. För att hitta ombudet närmst dig – läs mer här!

SE OMBUD

Att tvätta skjortan ska inte kosta skjortan!

När du lämnar in minst fem skjortor kostar de bara 35kr/styck att tvätta. Med Tvättexpressen får du dem dessutom hämtade och levererade (tillkommer avgift) – både för privat- och företagskund.

 

35 kr/st (Rut – 26,50kr)    5 st för 175kr (Rut – 131,25kr)