Skrädderi

Ge dina favoritkläder nytt liv

Ett blixtlås som lossnat på kostymbyxorna eller ett hål i en jackficka. En kjol som behöver läggas upp eller älsklingsjeansen som fått en reva. Vi samarbetar med duktiga skräddare som räddar dina favoritkläder eller ger nytt liv åt det där plagget som är så fint men behöver justeras för att passa. Självklart tar de sig an även andra typer av sömnadsarbeten, exempelvis gardiner. Kontakta oss för råd och pris!

 

Vad kostar det att ge ditt favoritplagg nytt liv?
Se vår prislista här!

Wetcare

Miljövänlig kemtvätt

Miljövänlig kemtvätt, finns det? Absolut! Vi investerar löpande i ny teknik som är vänlig mot både människor och miljö.

LÄS MER
FAQ

Ingång till FAQ

Hur funkar kemtvätt, vad kostar det och hur blir jag av med chokladfläcken ur soffan? Hur anlitar jag er och vad händer om jag inte är nöjd? Du har säkert 1000 frågor gällande våra tjänster. Här har vi försökta samla och besvara de vanligaste.

TILL FAQ
Våra OMBUD

Lämna in dina kläder

Har du svårt att ta dig till vårt tvätteri? Använd ett av våra ombud istället. De finns i Helsingborg, Malmö och Lund. För att hitta ombudet närmst dig – läs mer här!

SE OMBUD

Att tvätta skjortan ska inte kosta skjortan!

När du lämnar in minst fem skjortor kostar de bara 35kr/styck att tvätta. Med Tvättexpressen får du dem dessutom hämtade och levererade (tillkommer avgift) – både för privat- och företagskund.

 

35 kr/st (Rut – 26,50kr)    5 st för 175kr (Rut – 131,25kr)