Klädvård

Vardagslyx, tristess, tidsbrist eller akutbehov

Oavsett orsak tar vi gärna hand om din tvätt! Bland våra tjänster erbjuder vi såväl vattentvätt som miljövänlig kemtvätt, allt efter dina behov. Vi tvättar alla typer av plagg: jackor och rockar, byxor, kjolar, klänningar och blusar, kolla vår prislista för en längre lista. För skjortor har vi alltid ett extra bra erbjudande – tvättar du fem stycken kostar det endast 140 kr! Och glöm inte slipsen som råkade bli doppad i soppan.

 

Du har väl upptäckt Tvättexpressen? Vi hämtar och lämnar din tvätt. Läs mer här!

Wetcare

Miljövänlig kemtvätt

Miljövänlig kemtvätt, finns det? Absolut! Vi investerar löpande i ny teknik som är vänlig mot både människor och miljö.

LÄS MER
FAQ

FAQ

Hur funkar kemtvätt, vad kostar det och hur blir jag av med chokladfläcken ur soffan? Hur anlitar jag er och vad händer om jag inte är nöjd? Du har säkert 1000 frågor gällande våra tjänster. Här har vi försökta samla och besvara de vanligaste.

TILL FAQ
Våra OMBUD

Lämna in dina kläder

Har du svårt att ta dig till vårt tvätteri? Använd ett av våra ombud istället. De finns i Helsingborg, Malmö och Lund. För att hitta ombudet närmst dig – läs mer här!

SE OMBUD

Att tvätta skjortan ska inte kosta skjortan!

När du lämnar in minst fem skjortor kostar de bara 28kr/styck att tvätta. Med Tvättexpressen får du dem dessutom hämtade och levererade – både för privat- och företagskund.

 

28 kr/st    5 st för 140 kr